- Adu på vei til Chelsea

Ny smell for United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Freddy Adu (16) er kanskje det heteste talentet i fotballen. Da er det ikke overraskende at Chelsea sikler etter amerikanerens tjenester.

Manchester United og flere toppklubber i Italia og Spania har fulgt ungguttens bevegelser i fire år, men ifølge The Times har nå Chelsea startet forhandlinger med spilleren. Klubben har også kontakt med Major League Soccer (MLS), som har rettighetene til spilleren.

Til sommeren håper Adu å være en del av USAs VM-tropp, og dermed bli tidenes yngste VM-spiller.

Kort tid etter setter han seg kanskje på flyet til London og Stamford Bridge.

Dermed kan blåtrøyene ta United på oppløpssiden nok en gang. For et år siden sikret Manchester-klubben seg stortalentet John Obi Mikel (18), trodde alle. Før Chelsea kom på banen, og nå er det FIFA som skal avgjøre nigerianerens fotballskjebne.

Debut som 14-åring

Adu debuterte for DC United som 14 åring, og spilte sin første landskamp forrige måned - i en alder av 16 år og 234 dager.

Chelsea-kilder sier til The Times at klubben skal være villig til å legge fem millioner pund på bordet. Slik og ingenting hvis Adu lykkes, for USA (og Afrika, Adu er født i Ghana) er et stort marked for klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer