Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Adu velger mellom Real, United og Chelsea

17-åringen til Europa neste år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Freddy Adu ble verdenskjent da han som 14-åring skrev under proffkontrakt med amerikanske DC United.

Siden er det blitt mer stille rundt stortalentet, som ble vraket til USAs VM-tropp i sommer.

Han spiller stadig for DC United, denne sesongen har han vært på banen i 32 kamper og scoret to mål.

Neste sesong er 17-åringen i en europeisk storklubb.

Den ghanafødte driblefanten sier ifølge Eurosport til avisa Ghanaian Chronicle at både Chelsea, Manchester United og Real Madrid ønsker ham.

- Jeg snakker fortsatt med de lagene og ser fram til en mulighet hos det laget som gir tilbyr den beste avtalen. Det skjer forhåpentligvis neste år, sier Adu.

Med utspillet signaliserer Adu at det foregår en budkamp om ham.

På samme måte mener Adu at det amerikanske landslaget ikke skal føle seg sikre på talentet, selv om han har fått én landskamp.

TIL CHELSEA? Freddy Adu og DC United spilte mot Chelsea i treningskamp i fjor sommer. Den britske klubben er et av tre lag 17-åringen hevder vil hente ham til Europa. Foto: Scanpix/Reuters
TIL CHELSEA? Freddy Adu og DC United spilte mot Chelsea i treningskamp i fjor sommer. Den britske klubben er et av tre lag 17-åringen hevder vil hente ham til Europa. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Jeg glemmer ikke at Ghana er landet jeg kom fra, og noen ganger er det et tøft dilemma. Jeg ville ha elsket å spille for mitt fødeland, sier 17-åringen.

image: - Adu velger mellom Real, United og Chelsea