Advarer Arsenal

Tolv serierunder fra troféutdelingen i England har Alex Ferguson startet det han kan best. Det betyr at ordkrigen er i gang på balløya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tre poeng bak Arsenal på tabellen ser ikke ut til å plage Manchester United-sjef Alex Ferguson. At naboen City kommer til Old Trafford i morgen - erkefienden som håpet de hadde påført United banesår da de vant 3 - 1 i det forrige lokalderbyet på Main Road - er heller ikke noe som bekymrer. For tapet på Moss Side i Manchester i fjor høst var resultatet som fikk Uniteds sesong tilbake på skinner.

Flygende tekopper i en United-garderobe gjør veldig ofte susen.

Med fire mulige titler innen rekkevidde har sir Alex - av gammel vane (?) - nok en gang tatt tak i tittelracet i Premier League. Og selvfølgelig, som før, gjør han det med ord. De handler om hans egne spillere, men er like mye rettet mot Arsenal. Den psykologiske fotballkrigføreren Ferguson er i gang.

Bommer

Men denne gangen bommer han litt. På fakta. Sir Alex påstår nemlig at Uniteds nøkkelspillere har hatt mer hvile på grunn av skader og operasjoner, og at de derfor vil være friskere og bedre rustet til ligainnspurten enn hovedkonkurrenten Arsenal. Men du slipper ikke slike uttalelser til media uten at de blir tatt opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer