Advarer de regjerende mesterne: - Cristiano er i toppslag

Duket for Madrid-derby i morra.

KLAR: Carlo Ancelotti kom med en klar melding på dagens pressekonferanse før kampen mot Atletico Madrid i morra. - Cristiano er i toppslag. Han har trent veldig bra gjennom hele uken, og jeg mener at formen hans er optimal. Foto: EPA/SERGIO BARRENECHEA/NTB SCANPIX
KLAR: Carlo Ancelotti kom med en klar melding på dagens pressekonferanse før kampen mot Atletico Madrid i morra. - Cristiano er i toppslag. Han har trent veldig bra gjennom hele uken, og jeg mener at formen hans er optimal. Foto: EPA/SERGIO BARRENECHEA/NTB SCANPIXVis mer

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti avviser at Cristiano Ronaldo er kronisk kneskadd og sier angriperen er klar til å bidra i lørdagens storkamp mot Atlético Madrid.

Ronaldo ble nylig kåret til årets europeiske spiller for annen gang, men spilte ikke da Real Madrid tapte 4-2 for Real Sociedad for 14 dager siden.

Han var heller ikke med da Portugal tapte overraskende 0-1 hjemme mot Albania i mandagens EM-kvalifiseringskamp.

Denne uken har han derimot trent godt.

- Cristiano er i toppslag. Han har trent veldig bra gjennom hele uken, og jeg mener at formen hans er optimal, sier Ancelotti.

Han avviser kategorisk at Ronaldo har pådratt seg en kronisk kneskade. Enkelte onde tunger hevder det, og de samme hevder også at det oppsto fordi Ronaldo spilte når han heller burde ha hvilt sist sesong.

- Cristiano spiller når han ikke er sliten og når det ikke finnes risiko for ytterligere skader. Jeg synes ikke at han spilte for mye forrige sesong. Han hadde noen problemer mot slutten av sesongen, men jeg mener at han gjorde det bra. Ikke minst scoret han mange mål, sier Real Madrids italienske manager.

(NTB)