Advarer for hester han ikke kjører

Men Solberg vet hva de kan.

STERKE ADVARSLER. Tom Erik Solberg er alltid interessant på en lørdag. Men denne gang også med hester han ikke skal kjøre. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
STERKE ADVARSLER. Tom Erik Solberg er alltid interessant på en lørdag. Men denne gang også med hester han ikke skal kjøre. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Mye gevinster på Bengts tips i det siste.Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Det er klart at sjansene øker betraktelig med Tangen Jerven ute av løpet. Men jeg var i utgangspunktet redd for en annen hest, forteller Tom Erik Solberg.

Han skal kjøre Art Nattfari i V75-5. En hest som er i rivende utvikling. Men her er altså Solberg redd for en annen.En hest han pleier å kjøre, men som han har valgt bort i dag.- Komnes Viktor er minst like god i utgangspunktet. Hesten er behandlet og kan være forbedret i dag.Men det er jo usikkert med formen etter en pause. Min hest er på full fart fram i form.Jeg tror det rekker med to markeringer i dette løpet, sier Solberg.

- En banker

Solberg har mer å komme med om hester han ikke kjører i dag.- Sanner Sid kjørte jeg sist, da Høitomt var utelukket. Den hesten imponerte meg. Jeg tror det er en banker i dag. To Dare Is To Do som jeg skal kjøre kan være en trippelkandidat.

Utfordrer storfavoritt

Den offensive kusken mener også han kan utfordre lørdagens blytunge favoritt Classic Tile i V75-4.- Ja, jeg tror faktisk det. King Coral er sterk og tøff. Yttersporet betyr lite på en så lang distanse.King Coral skal gi Classic Tile en kamp, sier Solberg ganske kontant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer