TILBAKE PÅ NADDERUD: Sju år etter forrige gang han spilte i Stabæk, er Anthony Annan (29) tilbake, og planen er omtrent den samme: Ta karrieren et skritt videre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TILBAKE PÅ NADDERUD: Sju år etter forrige gang han spilte i Stabæk, er Anthony Annan (29) tilbake, og planen er omtrent den samme: Ta karrieren et skritt videre. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Advarer gamleklubben: - Jeg spiller fortsatt på grensen

Forrige gang Anthony Annan (29) spilte i Norge, ble han både hyllet og kritisert. Nå satser han på mer av det samme.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

BEKKESTUA (Dagbladet): Regnet faller lett over Nadderud stadion mens Stabæk-trener Bob Bradley gir instruksjoner om hvordan Rosenborg skal slås i kveldens semifinale i cupen på Lerkendal.

Blant de blåkledde spillerne der ute er det en ny mann. Eller det vil si, han har spilt fotball på dette søkkvåte gressteppet mange ganger tidligere også.I 2008 hjalp han Stabæk til seriegull her. Sju år seinere er han tilbake.

- Godt å være tilbake

Mannen vi snakker om er selvsagt Anthony Annan (29), ghaneseren som storspilte i Stabæk og Rosenborg - men fikk stempel som en bråkebøtte - før han ble solgt til Schalke 04 i 2011.

- Det er flott å være tilbake. Det var her det startet ordentlig for meg. Jeg har vært borte en stund, men nå føles det godt å være tilbake i Tippeligaen, sier Annan til Dagbladet etter at Bradley er ferdig med sine usedvanlig detaljerte instruksjoner.Annan var helt strålende som defensiv midtbanespiller forrige gang han var i Norge, men han var også innblandet i kontroverser. Han kløp blant annet André Muri i rumpa og ble beskyldt for å bite Tor Hogne Aarøy.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn