Advarer lagkameratene mot å ta en «Arsenal»

Steven Gerrard mener jobben er langt fra gjort.

(Dagbladet): Liverpool tok seg i går til sin første engelske finale siden 2006. De røde har ikke spilt finale på Wembley siden laget tapte 0-1 for Manchester United i 1996. Nå venter Cardiff på motsatt banehalvdel, men lagkaptein Steven Gerrard advarer alle som tar seiren på forskudd.

- En stor takk til alle som har tatt del i ligacupen til nå, men den viktigste beskjeden å gi er at ingenting er avgjort. Arsenal tabbet seg ut mot Birmingham i fjor da de var store favoritter, sa Gerrard ifølge Daily Mail.

Arsenal gikk på et forsmedelig 1-2 tap mot nedrykkstruede Birmingham, som senere rykket ned, i finalen. Den avgjørende scoringen kom fra Martins minuttet før full tid. Gerrard vet at Liverpool vil være like store favoritter som Arsenal var i fjor.

Store favoritter - Jeg er sikker på at vi blir store favoritter, men vi må vise Cardiff respekt og spille slik vi gjorde i kveld. Det kommer til å bli deres livs kamp. De kommer til å spille på et nivå de aldri har spilt på tidligere, så det er viktig at vi ikke underpresterer, sier Gerrard.

Cardiff skal spille sin første ligacupfinale noensinne denne sesongen. Laget har tidligere vunnet Fa-cupen èn gang, helt tilbake i 1927. Finalen er også Liverpools første besøk på nye Wembley stadion.

- Denne klubben har gått for lenge uten å være i en stor cupfinale, så det er hyggelig å endelig være her. Det kommer til å bli stort for meg selv. Jeg har ledet gutta ut på Cardiff stadion før, men å lede de ut på Wembley kommer til å bli en spesiell følelse for meg, sier Gerrard.

Liverpool møter Cardiff i ligacupfinalen 26 februar.