Norge jublet - Østerrike fortvilte:

Advarer mot å stjele Stöckl

- Så mye penger har de ikke.

GOD START PÅ ÅRET: Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen i Tyskland er det mest sette hopprennet i året. Da var det ekstra hyggelig for Anders Fannemel (til høyre) å bli nummer tre. Alexander Stöckl (til venstre) var fornøyd med laginnsatsen. Kamil Stoch fra Polen vant. Foto: NTB Scanpix
GOD START PÅ ÅRET: Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen i Tyskland er det mest sette hopprennet i året. Da var det ekstra hyggelig for Anders Fannemel (til høyre) å bli nummer tre. Alexander Stöckl (til venstre) var fornøyd med laginnsatsen. Kamil Stoch fra Polen vant. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARMISCH-PARTENKIRCHEN (Dagbladet): Her jubler Alexander Stöckl for tredjeplassen til Anders Fannemel i Nyttårshopprennet. Samtidig sliter trenerens landsmenn i Østerrike. Det gir grobunn for spekulasjoner.

Norge trengte en opptur i Hoppuka. Starten i Oberstdorf i Tyskland var ikke god – med sjuendeplass til Johann André Forfang.

I går klinte Fannemel til med hopp på 132,5 og 136,5 meter. Det holdt til tredjeplass i Garmisch-Partenkirchen, bak Kamil Stoch og Richard Freitag.

- En kul bakke å gjøre det godt i, sier Fannemel til Dagbladet.

Trist

Parallelt med den norske jubelen, var det full oppstandelse i den østerrikske leiren. En av favorittene til å vinne Hoppuka sammenlagt, Stefan Kraft, kom ikke engang til finaleomgangen. Gregor Schlierenzauer ble best med 19. plass. Storavisa Kronen skriver at dette er det verste resultatet på 39 år.

- Trist å se på. Det virker som om de har mistet selvtilliten. Nå kommer det en del kritiske spørsmål fra media rundt arbeidet som blir gjort, forteller Stöckl.

Kontrakt

For fire år siden forsøkte Østerrike å kapre ham som hovedtrener fra Norge. Den gang fikk de nei. Nå snakkes det i hoppuke-krokene om at de vil gjøre et nytt framstøt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer