Advarer mot Romania

Danmark-sjef Morten Olsen har sett Norge-kampen på video, og varsler problemer for Nils Johan Semb mot Romania.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mens Norge og Danmark spilte 2-2 på Ullevaal, slo Romania til med 3-0 mot Bosnia-Hercegovina i starten på EM-kvaliken lørdag.

Olsen har sett begge kampene på video, og er ekstra irritert over kampen i Oslo. Norge spiller mot Romania borte 12. oktober.

- Rumenerne har et kanonlag, og derfor er det ekstra ergelig at vi ikke fikk tre poeng, sier Olsen til

Ekstrabladet

.

Ved kampslutt hisset Olsen seg voldsomt opp over at Norge kunne utlikne på overtid. Tre dager etter er han fortsatt opprørt.

- Jeg hører at vårt forsvar skal ha vært uten styring. Vrøvl! Når du møter et lag som Norge blir kampen til en rekke dueller. Det kan man ganske enkelt ikke unngår, og du kan ikke vinne alle dueller, sier Olsen.

Landslagssjefen er fortsatt misfornøyd med uavgjort i Oslo, spesielt fordi han tror danskene trengte tre poeng for å hamle opp med Romania på toppen av pulja.

- Man kan si at ett poeng i Oslo tross alt er en god EM-start, men jeg har en bitter smak i munnen.

Så minner Olsen alle nordmenn om at John Carews utlikningsmål aldri skulle vært godkjent, og nekter å skylde på sin keeper Thomas Sørensen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer