TIL TOPPS I MADRID:  Rafael Benitez ble presentert som ny trener i Real Madrid 3. juni. Her sammen med kona Montserrat Seara og klubbpresident Florentino Pérez. Foto: NTB Scanpix
TIL TOPPS I MADRID: Rafael Benitez ble presentert som ny trener i Real Madrid 3. juni. Her sammen med kona Montserrat Seara og klubbpresident Florentino Pérez. Foto: NTB ScanpixVis mer

Advarer Ødegaards nye trener: - Slank deg, eller bli mobbet

Tema i Real Madrid-styret.

(Dagbladet): Rafael Benitez (55) ble presentert som ny trener i Real Madrid i begynnelsen av juni. Men allerede nå har det dukket opp et interessant fokus i spanske aviser.

- Slank deg, eller bli mobbet!

Dette er ikke en uttalelse fra en tilfeldig supporter på gata. Derimot er det en oppfatning i Real Madrids styre at Benitez bør gå ned i vekt, hevder avisa AS. Opplysningen er gjengitt i engelske aviser, deriblant Daily Mail.

- Vekta til 55-åringen har ofte vært et tema for rivaliserende supportere. Ledelsen i Real Madrid er opptatt av at dette ikke skal forfølge ham i den spanske hovedstaden, heter det.

Benitez har en fortid i blant annet Liverpool og Chelsea. Spesielt i sistnevnte klubb ble han hengt ut som en «feit, spansk kelner».

Tidligere i år uttalte Sampdoria-president Massimo Ferrero at Benitez «måtte komme seg på diett» hvis han skulle bli vurdert som manager i klubben.

Så får vi se hva som skjer. For Real Madrid-supporterne vil det nok uansett være fett hvis klubben tar en tittel eller to den kommende sesongen ...

Martin Ødegaard og co. møtes til sesongoppkjøring i juli.