Marco Silva før Everton - United

Advarer Solskjær: - Det blir tøft

Everton-manager Marco Silva vil påføre Ole Gunnar Solskjær enda mer trøbbel. Han ser muligheter mot et vaklende Manchester United.

TØFF TEST: Ole Gunnar Solskjærs Manchester United møter Everton borte på søndag. Foto: NTB scanpix
TØFF TEST: Ole Gunnar Solskjærs Manchester United møter Everton borte på søndag. Foto: NTB scanpixVis mer

Solskjær satte i februar klubbrekord med åtte strake borteseirer, men to måneder senere er det lite som stemmer for United. Klubben har tapt alle sine fire siste oppgjør utenfor Old Trafford, og 1. påskedag kan den vonde rekken få et nytt tilskudd.

Da skal United til Goodison Park. Der har Everton slått både Chelsea og Arsenal i sine to siste kamper. Skal de klå nok en storklubb?

- Hvis vi er på vårt beste, vil det bli tøft for dem (United). Og klarer vi å nå samme nivå som vi har hatt i de tre siste hjemmekampene våre, vil det virkelig bli tøft for dem, sier Everton-manager Marco Silva før søndagens serieoppgjør.

Manchester United må vinne for å henge med i kampen om topp fire og dermed mesterligaspill neste sesong. Før helgens runde ligger Solskjærs menn på 6.-plass med 64 poeng. Det er henholdsvis tre og to poeng opp til treer Tottenham og firer Arsenal.

Etter møtet med Everton skal United ut i to vriene hjemmekamper mot Manchester City (24/4) og Chelsea (28/4). Programmet gjør at klubben neppe tåler et poengtap i Liverpool søndag.

I midtuken ble Manchester United herjet med i 0-3-tapet for Barcelona på Camp Nou i mesterligakvartfinalen. Solskjær har måttet tåle fem nederlag på sine sju siste kamper.

SLAKTES: Champions League-eventyret til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er over etter 4-0-tap sammenlagt mot Barcelona i kvartfinalen. Nå slaktes United-spillerne på børsen. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer