Premier League

Advarer Solskjær

- Presset kommer til å bli enormt hvis Manchester United ikke blir nummer tre eller fire, sier Kjetil Rekdal.

KLART RÅD: Kjetil Rekdal synes Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har startet på et fornuftig løp. Tredje- eller fjerdeplass i serien er det som må til for å tilfredsstille omgivelsene, tror han. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
KLART RÅD: Kjetil Rekdal synes Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har startet på et fornuftig løp. Tredje- eller fjerdeplass i serien er det som må til for å tilfredsstille omgivelsene, tror han. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER (Dagbladet): Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal mener Ole Gunnar Solskjær ikke må vike fra planen om å bygge et nytt lag. Men skal prosjektet ha troverdighet, er Solskjær avhengig av at Manchester United havner på fjerdeplass eller høyere, mener fotballeksperten.

- Jeg tror han er like skuffet som alle andre etter de to siste kampene. Men han må være lojal mot planen klubben har lagt. De har startet en prosess med å bygge et nytt lag. Da må du tåle noen feilskjær innimellom, sier Rekdal.

- Samtidig ønsker omgivelsene raske forbedringer. Alle ser at avstanden opp til Manchester City og Liverpool er stor. Hvis du taper for mange kamper, blir det vanskelig å være troverdig når du bygger et nytt lag. Presset kommer til å bli enormt om United ikke blir nummer tre eller fire.

Klisterføre

Solskjær og co. fikk en strålende start med 4-0 over Chelsea. Deretter har det vært klisterføre.

Først kastet laget bort seieren i 1-1-kampen mot Wolverhampton. Så skjedde det sjokkerende: Lørdag tapte United 1-2 hjemme for Crystal Palace.

Med til historien i de siste kampene hører to missede straffespark. Diskusjonen rundt dette - det faktum at Solskjær har pekt ut både Paul Pogba og Marcus Rashford som straffeskyttere - har medført støy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer