Advarer spillerne for mulige overraskelser

Jomar Blekkan advarer spillerne. Han tror han vinner med Sølvking og mener han kan ha en skikkelig dypvannsfisk i garnet sitt foran dagens V75-omgang på Leangen.

Se Bengts travtips • Her er sjansen til å vinne 38 millioner!

-Jeg har stor tro på Sølvking i V75-4 og Ylvin i V75-1. Og så kjører jeg dypingen Elling\'s Arnie i V75-5. Den kan jeg vinne med, avslørte Jomar Blekkan på TV-kanalen Rikstoto Direkte i formiddag.

Blekkan som har vunnet flest V75-løp på Leangen, som er arena denne lørdagen, spiller hovedrollen som nøkkelkusk også denne gang.

-Ylvin tåler å gjøre mye selv og har perfekte baneforhold i dag. Jeg er optimist, sa Blekkan.


Enda større tro har trønderkusken på sin nyervervelse Sølvking i V75-4.

-Han gikk uten sko rund baut sist, og da fungerte travet perfekt. I dag går han uten framsko, men jeg lar skoene sitte på bak. Det tror jeg skal fungere riktig bra. Jeg må innrømme, at jeg har stor tro på seier, fortalte Blekkan.

Kan sjokkere skikkelig

Blekkan har en skikkelig joker i ermet i V75-5.

-Jeg synes spillerne skal være litt obs på 11 Elling\'s Arnie. Han er i form og kan overraske, sa Blekkan.

Får han rett i det, er det strak kurs mot en mulig jokerpott på 38 millioner. I formiddag var Elling\'s Arnie likt rangert som startnummeret sitt, et nest siste valg i spillet.

UTEN FRAMSKO GJØR SUSEN. Sølvking i V75-4 starter uten framsko. Det mener Blekkan blir avgjørende. Foto: HESTEGUIDEN.COM
UTEN FRAMSKO GJØR SUSEN. Sølvking i V75-4 starter uten framsko. Det mener Blekkan blir avgjørende. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer