Ole Gunnar Solskjær

Advarer spillerne

Manchester Uniteds første treningskamp endte med 2-1-seier. Etter kampen kom Ole Gunnar Solskjær (48) med en advarsel til spillerne.

SMILTE: Ole Gunnar Solskjær kunne smile etter seieren mot Derby. Det spørs om unggutta smiler like bredt etter Solskjærs uttalelser etter kampen. Foto: Nigel Keene/ProSports/Shutterstock
SMILTE: Ole Gunnar Solskjær kunne smile etter seieren mot Derby. Det spørs om unggutta smiler like bredt etter Solskjærs uttalelser etter kampen. Foto: Nigel Keene/ProSports/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United åpnet med seier mot Wayne Rooneys Derby i deres første treningskamp søndag.

Scoringer av Tahith Chong og Facundo Pellistri sørget for en oppskriftsmessig 2-1-seier i Uniteds første kamp etter det bitre finaletapet mot Villarreal i Europa League-finalen.

I startelleveren mot Derby hadde 48-åringen funnet plass til hele ni spillere som er blitt utviklet i klubben, ifølge Manchester Evening News.

Ettersom flere av spillerne spilte EM og Copa America for deres landslag, har flere av dem fått utvidet ferie før de etter hvert slutter seg til klubbens treningsleir.

- Må starte bedre

I et intervju med klubbens offisielle TV-kanal, MUTV, ble Solskjær spurt om hvordan spilletida vil bli fordelt når de største stjernene er tilbake.

- Det vil selvfølgelig bli mer spilletid på de mest rutinerte, sa han til MUTV.

- Det vil nok bli mindre og mindre spilletid for de unge gutta. Det er bare sånn det er. Vi er nødt til å starte bedre enn vi gjorde i fjor, fortsatte nordmannen.

GODE MINNER: Ole Gunnar Solskjær trakk på smilebåndet da han ble spurt om møtene med Roma som spiller. Video: Rødt Kort / Filtvedt. Vis mer

De røde djevlene fikk ingen drømmestart på forrige sesong. I sesongåpningen tapte de 3-1 hjemme på Old Trafford mot Crystal Palace, før de tok en 3-2 seier borte mot Brighton i den påfølgende runden.

Etter en ny seier mot Brighton i cupen, fikk Solskjær og co. juling av Tottenham, som ikke ga seg før det sto 6-1 i målprotokollen på Old Trafford.

Manchester United fant etter hvert flyten og endte til slutt på en solid andreplass bak byrival Manchester City.

RADARPAR: Om alt går etter planen blir Jadon Sancho (t.v) og Marcus Rashford lagkamerater i United. Foto: Carl Recine/Pool Photo
RADARPAR: Om alt går etter planen blir Jadon Sancho (t.v) og Marcus Rashford lagkamerater i United. Foto: Carl Recine/Pool Photo Vis mer

Solskjær er klar på at forskjellen er stor fra da han selv spilte i Manchester.

- Jeg synes Premier League er mye mer kompetitiv. Da jeg var spiller hadde vi kanskje én reell tittelutfordrer. De første seks-sju kampene blir veldig viktige. Du vinner ikke ligaen de første kampene, men du kan miste muligheten til å vinne, mener han.

Optimisme

Én av dem som supporterne håper skal være med på å knappe inn på forspranget til Manchester City, er Jadon Sancho.

Engelskmannen med fortid i nettopp Manchester City, er ennå ikke blitt offisielt presentert som Manchester United-spiller, men det skal være like rundt hjørnet.

TIL UNITED?: Raphael Varane skal etter rapportene være høyaktuell for en overgang til Manchester United. Foto: Urbanandsport
TIL UNITED?: Raphael Varane skal etter rapportene være høyaktuell for en overgang til Manchester United. Foto: Urbanandsport Vis mer

- Fra hva jeg forstår så er det bare noe papirarbeid som gjenstår, bare små detaljer. Forhåpentligvis kan vi presentere ham snart. La oss få alt i boks, så kan jeg si hva jeg synes om spilleren, smilte Solskjær etter kampen mot Derby ifølge Sky Sports.

Foruten signeringen av Sancho, ryktes det at Real Madrids franske midtstopper Raphaël Varane skal være høyt på ønskelista til Manchester United.

- Varane? Samme igjen, jeg snakker bare om spillere når vi har signert dem, gliste nordmannen.

Manchester United serieåpner hjemme mot Leeds 14. august.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer