Advarer stjernene

Ole Gunnar Solskjær har én klar beskjed til sine spillere: De må jobbe hardere.

KLAR BESKJED: Ole Gunnar Solskjær gir klar beskjed om at spillerne må jobbe hardt i sommer skal man klare å hevde seg i både Champions League og Premier League. Foto: CARL RECINe/AFP
KLAR BESKJED: Ole Gunnar Solskjær gir klar beskjed om at spillerne må jobbe hardt i sommer skal man klare å hevde seg i både Champions League og Premier League. Foto: CARL RECINe/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Seier mot Leicester og tredjeplass i Premier League betyr Champions League-fotball på Old Trafford neste sesong. Det er sårt etterlengtet for de røde djevlene som i år har måtte ta til takke med spill blant de nest beste i Europa League.

Det har gitt Ole Gunnar Solskjær muligheten til å hvile en del spillere i løpet av en lang sesong. Samtidig har det gitt Uniteds unge lovende en god kamparena, noe som blant annet Mason Greenwood har nytt godt av.

18-åringen er en av de spillerne som har spilt mest av de rødkledde i turneringen og har markert seg med fem mål og to assist på de syv kampene han har spilt.

Denne muligheten til å hvile de største profilene og la de nest beste få sårt tiltrengte minutter forsvinner neste sesong. Det sier Ole Gunnar Solskjær.

- Først og fremst, med Champions League neste sesong i stedet for Europa League blir det annerledes fordi vi også har lyst til å klatre på ligatabellen. Vi kan ikke hvile spillere i Europa League, så det vil bli høyere krav til spillerne; de må jobbe hardt i sommer, sa Solskjær ifølge Manchester Evening News etter Leicester-kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer