Ski-VM

Advarer Sverige

Jonna Sundling (28) ble for sterk på siste etappe og ga Sverige gull. Etter rennet sender Tiril Udnes Weng en advarsel.

Norge tok en imponerende andreplass under team sprinten i VM. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alt om VM

PLANICA/OSLO (Dagbladet): Det var en tett affære mellom Norge, Sverige og USA. Til slutt trakk Sverige det lengste strået og tok gull. Norge, hakk i hæl, tok sølv foran USA.

Tiril Udnes Weng hang lenge med i kampen om gull, men på oppløpet viste Sundling sin klasse og dro ifra. Udnes Weng ga det et hederlig forsøk, men klarte ikke å holde følge.

- Dette sølvløpet her er strålende gjennomført, sa NRKs Jann Post.

Til tross for en dramatisk slutt, gikk gullet til Sverige, men Norge hang med helt inn. Nå sender Udnes Weng en advarsel.

- De er best fortsatt, men vi var ikke så langt unna. Vi skal søren meg utfordre dem neste stafett, sier Udnes Weng, som gjorde akkurat det i dag, advarer Tiril Udnes Weng.

Hylles

De norske jentene hylles etter å ha fulgt Sverige helt til døra. NRK-ekspert Fredrik Aukland mener det norske laget slår tilbake etter mye kritikk i tiden etter at Therese Johaug la opp.

- Dette var en oppreisning for kvinnelandslaget. De var offensive, og det var en kampvilje av begge to. Anne Kjersti leverete veldig bra, det gjorde Tiril også, som utfordrer Sundling på slutten. Men Sverige er rett og slett for gode, de er bedre enn oss i sprint. De er mektig imponerende, men jeg må hylle de norske jentene også, sier NRK-ekspert Fredrik Aukland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer