Advares etter marerittstarten

For noen dager siden ble det klart at Martin Ødegaard mister flere kamper enn først antatt. Nå må han se Real Madrid reise seg fra sidelinjen.

SKADD: Martin Ødegaard får ikke sin El Clásico-debut på lørdag på grunn av en skade i leggen. REUTERS / Vincent West / NTB
SKADD: Martin Ødegaard får ikke sin El Clásico-debut på lørdag på grunn av en skade i leggen. REUTERS / Vincent West / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Real Madrid møter denne helga Barcelona i El Clásico. Men Martin Ødegaards klubb har ikke fått den beste inngangen til storkampen.

For det er et skadeskutt Real Madrid som skal dra til Camp Nou.

Nevnte Martin Ødegaard ser ut til å være ute i over en måned, meldte Marca for noen dager siden. Nordmannen sliter med en skade i leggmuskelen som ble påvist etter landslagspausen.

Det er med andre ord ingen drømmestart for Ødegaard på Real Madrids førstelag.

- Starten hans er ganske tøff. Det er primært tre ting man vil unngå når man er ny i et lag: Å ikke prestere godt nok, bli vraket og bli skadet. Så det har ikke vært så god flyt, sier Viasports La Liga-ekspert Petter Veland til Dagbladet.

- Vanskeligste man kan gjøre

Samtidig påpeker han at det finnes lyspunkter i Ødegaards tunge sesongstart også, sett med norske øyne. Fordi resten av hans lag har også slitt voldsomt - spesielt offensivt.

Det har blitt seks scoringer på deres fem første ligakamper, noe som ikke er spesielt høyt når vi snakker om en klubb som Real Madrid.

Samtidig advares Ødegaard om at ting kan bli tøffere dersom laget blir bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer