Champions League, Manchester City - Borussia Mönchengladbach:

Advarsel til alle i Premier League: Man. City blir enda bedre med Agüero tilbake

Herjet da han fikk lov til å være med.

SPELLER: Sergio Agüero setter inn 2-0 fra straffemerket, i en kamp der han scoret alle. Foto: NTB Scanpix/Matt West/BPI/REX/Shutterstock
SPELLER: Sergio Agüero setter inn 2-0 fra straffemerket, i en kamp der han scoret alle. Foto: NTB Scanpix/Matt West/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester City - Borussia Mönchengladbach 4-0.

Manchester City-manager Pep Guardiola har vel sagt at det er en stund til laget hans vil kunne dominere og vinne de største tingene ute i Europa, men hjemme mot Borussia Mönchengladbach i kveld hadde de lyseblå null problemer.

Sergio Agüero får ikke spille i nasjonal liga nå, men mot de tyske motstanderne var han tilgjengelig, og gjorde det Guardiola trengte for å bokføre en første trepoenger i den fortsatt viktige klubbturneringen.

Flott avslutning

Så, altså, Sergio Agüero må se laget sitt fra sidelinja på grunn av en albue på avveie om dagen, og etter ni minutter i Champions League viste han hva City går glipp av.

Aleksandar Kolarov slo et veldig godt og hardt innlegg fra venstre inn mot første stolpe, og argentineren brukte sin perfekt slipte vrist til å styre ballen opp i nettaket. 1-0.

Synet av argentinerens avslutningsegenskaper der gjorde nok synet av en skadd Agüero enda verre for City-fansen noen minutter senere, men spissen ristet knesmellen av seg, og la i stedet på til 2-0 etter drøye 25 minutter.

Gündogan ble felt omtrent innafor sekstenmeteren (så ut som streken-ish), og godeste Kun var helt sikker fra straffemerket.

Fikset det tredje

Andre omgang var av den typen der et bedre hjemmelag ledet 2-0 til pause mot et dårligere bortelag: Streit fullføring.

Vår protagonist i denne sammenhengen, Sergio Agüero, fikset det tredje målet. Raheem Sterling spilte en flott pasning gjennom til angriperen rett etter 75-minutter, og Agüero trillet uanfektet inn sitt såkalte uekte hattrick.

Da argentinerens erstatter Kelechi Iheanacho banket inn det fjerde City-målet på overtid, var det bare det fjerde streket under svaret:

Pep Guardiola kan glede seg over at laget har vist de første tegn til å kunne bli en internasjonal størrelse som han ønsker seg på sikt.

Mesterligaen fotball onsdag, gruppe C 1. runde:

Manchester City – Borussia Mönchengladbach 4-0 (2-0)

Mål: 1-0 Sergio Agüero (8), 2-0 Sergio Agüero (str. 28), 3-0 Agüero (77), 4-0 Kelechi Iheanacho (90).

30.217 tilskuere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer