Norge U21 - Israel U21

Advarte dommeren. U21-gutta i harnisk etter israelsk angrep: - Det er bevisst og soleklart rødt kort

De norske U21-spillerne advarte dommeren mot brutale israelske angrep. Likevel fulgte ikke dommer Thoroddur Hjaltalin med da Julian Ryerson ble lagt i bakken på brutalt vis og Kristoffer Ajer ropte i fortvilelse.

HARDE TAK: Julian Ryerson og de norske U21-gutta fikk hard behandling av Israel i Drammen i kveld. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
HARDE TAK: Julian Ryerson og de norske U21-gutta fikk hard behandling av Israel i Drammen i kveld. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge U21 - Israel U21 0-0 (0-0)

DRAMMEN (Dagbladet): Om ikke vondt ble til verre, så ble det i hvert fall ikke noe bedre for norsk fotball da det lovende U21-landslaget skuffet hjemme mot Israel i kveld.

Aller vondest var det for Viking-juvelen Julian Ryerson, i hvert fall rent fysisk. Fem minutter før pause kom nemlig angrepet som skapte harnisk i den norske leiren.

De norske gutta hadde allerede fått erfart flere skitne israelske triks og albuer da det smalt brutalt i situasjonen hvor Martin Ødegaard gjorde seg klar til å ta et hjørnespark.

- Det var bevisst

Ryerson falt umiddelbart i bakken og vred seg i smerter. Kristoffer Ajer ropte høyt og fortvilet mens han viftet med armene for å få dommerne til å reagere på hendelsen.

- Det var knuffing foran keeper. Så svarer plutselig en av dem med å plante albuen i meg, forteller Ryerson til Dagbladet.

- Var det et bevisst angrep mot deg?

- Ja, det var bevisst. Det så jeg med en gang. Han kunne like godt ha truffet meg i ansiktet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer