Advarte FFK mot å ansette Nordlie

Start-stopper forventet spilleropprør. - Kjenner meg igjen i alt.

GARANTERTE FFK-ANGER: Start-stopper Jesper Mathisen (t.h.) ba Fredrikstad om å «ikke gjøre noe dumt» like før de ansatte Tom Nordlie. På spørsmål om han har noe positivt å si om Nordlie, svarer han: - Han er flink til å svømme. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
GARANTERTE FFK-ANGER: Start-stopper Jesper Mathisen (t.h.) ba Fredrikstad om å «ikke gjøre noe dumt» like før de ansatte Tom Nordlie. På spørsmål om han har noe positivt å si om Nordlie, svarer han: - Han er flink til å svømme. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): «Ikke gjør noe dumt nå, Fredrikstad...dere kommer garantert til å angre...»

Det skrev Start-stopper Jesper Mathisen på sin Facebook-profil da Fredrikstad var i samtaler med Tom Nordlie mot slutten av august.

Dagen etter ansatte klubben Nordlie. Konstituert styreleder av FFK Sport ASA, Arvid Vestvik, tok Mathiesen-utspillet med et smil.

- Vi er en seriøs klubb, vet du, og har vurdert alle sider av Tom Nordlie og tar vårt standpunkt ut i fra en totalvurdering. Vi gjør en ordentlig jobb når vi ansetter våre medarbeidere, for å si det litt sleivete, sa han til fvn.no.

KarakterdrapDet endte til slutt med nedrykk etter sjokktap mot lillebror Sarpsborg 08 i kvalifiseringen, og etter sesongslutt har spillermisnøyen med Nordlie for alvor kommet til overflaten.

I dag publiserte Fredriksstad Blad avskjedsbrevet til Pål André Czwartek, som har vært spiller i klubben siden 1998. Brevet framstår langt på vei som et karakterdrap av FFK-treneren - hvor særlig menneskebehandlingen hans får gjennomgå.

«Jeg angrer den dag i dag på at jeg bare sto og så på dette uten å gripe inn. Dette har dessverre spesielt gått ut over de spillerne som er klubbens framtid»...«Unge lovende spillere har gitt uttrykk for at de har mistet all glede med å spille fotball», er noe av det Czwartek skriver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.