Advocaat trakk seg etter tapet mot Danmark

Skuffet over egen innsats i Serbia.

FIKK NOK: Dick Advocaat trodde han skulle ta Serbia til EM, men etter 1-3 mot Danmark i går er serberne på bunnen av gruppa med ett fattig poeng på to kamper.Foto: REUTERS/Marko Djurica/ NTB Scanpix
FIKK NOK: Dick Advocaat trodde han skulle ta Serbia til EM, men etter 1-3 mot Danmark i går er serberne på bunnen av gruppa med ett fattig poeng på to kamper.Foto: REUTERS/Marko Djurica/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Danmark slo Serbia 3-1 i EM-kvalifiseringen i fotball fredag. Det har ført til at Dick Advocaat trekker seg som serbisk landslagstrener.

Det er serbiske medier som skriver dette, og det tyske nyhetsbyrået DPA formidler disse ryktene videre, men det understrekes at Serbias fotballforbund foreløpig ikke har kommentert saken eller bekreftet nyheten.

På pressekonferansen etter fredagens kamp sa Advocaat at innsatsen til det serbiske laget var forferdelig dårlig. Han sa også at han ville vurdere om han skulle fortsette i jobben.

- Jeg må tenke over om jeg kan fortsette i denne jobben, eller om jeg rett og slett kommer til å si opp. Dette må jeg gjøre etter denne kampen, for jeg trodde virkelig at vi skulle være i stand til å kvalifisere oss til EM-sluttspillet, sa han ifølge Jyllands-Posten.

Han overtok jobben i forkant av EM-kvalifiseringen, der Serbia har sikret seg et poeng på de tre første kampene.

Dersom Advocaat virkelig trekker seg, sies det at U21-treneren Radovan Curcic og den tidligere stjernespilleren Dejan Stankovic er de mest sannsynlige erstatterne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer