-Æ bærre kauka av glede

TRONDHEIM (Dagbladet): -Æ bærre kauka steikanes høgt og ropa 'Vive la France'. Mini legger ikke skjul på sin spontane reaksjon, etter at han i går formiddag fikk vite at han var tatt ut i VM-troppen . Det er første gang siden VM-kvalifiseringa borte mot Sveits at han er med i landslaget.

Mini slapp følelsene løs - og han satt i bilen da telefonen ringte:

-Jeg satte i et helvetes hyl, og bare slapp rattet. Jeg husker ikke om det var biler i nærheten. Det er kanskje like greit. Nå er jeg bare fryktelig, fryktelig glad, sier RBK-kaptein til Dagbladet, etter gårsdagens trening på Lerkendal.

RBK trente nemlig mens Drillo offentliggjorde VM-troppen.

Riktig av Roger

RBK-kapteinen sier spøkefullt at han også i går tumlet med tanken om å sende melding for NFF og be om trøye nummer 11, nærmest bare for å gjøre oppmerksom på at han gjerne ville være med i troppen, etter det vi forstår.

-Det var altså ikke nødvendig, det ble jo den trøya likevel, fleiper han.

Før Min i kjent stil legger:

-Roger har gjort det riktige...

-Men er du først og fremst tatt med som humørspreder og miljøskaper enn som spiller?

-Som fotballspiller, sjølsagt. Men en VM-tropp skal være komplett på flere måter. Nå er det ikke slik at jeg går rundt og forteller vitser hele dagen, hvis det er noen som tror det.

Men jeg er en glad gutt, og det er klart at jeg kan ta støyten overfor media. Som kjent har jeg jo ikke skamvett, sier Mini.

-Og hvis du ikke hadde kommet med?

-Jeg hadde blitt fryktelig, fryktelig skuffet...

<B>MOROMANN:</B> Han har en egen fleip gående med Drillo, som Mini kaller Roger. I går svarte sjefen med å ta ut Ivar Jakobsen til Frankrike.