Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Æ protestere!

TRONDHEIM (Dagbladet): - Rosenborg bør protestere mot NFF og få med seg seg resten av Fotball-Norge på en aksjon. Jeg blir opprørt over slik dumskap, sier Nils Arne Eggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

RBK-brakka skulle til lunsj da Norges Fotballforbund sendte Start til semifinalen i cupen i går formiddag. Dermed fikk Nils Arne Eggen NFF-avgjørelsen på brødskiva. Og sjøl om han har andre ting å tenke på - «vi ska' jo spæll Sjææmpjons Liig te' onsda'n» - så måtte det ut.

Prompte. Der og da.

- Her har man brukt lovens bokstav, ikke lovens ånd, sier RBK-treneren til Dagbladet. - Og feilen som er begått er jo ikke større enn at det er en stakkars mann som har glemt noe. For gutten er spilleberettiget og saken er jo ikke slik at Molde gjemte Martin Andresen under benken.

- Etter mine begreper burde NFF brukt sunn fornuft og gitt Molde en symbolsk bot i sakens anledning.

- Men isteden sendte de altså Start til semifinalen?

- Ja, og det bør vi ikke finnne oss i. En ting er at Start aldri skulle ha protestert. En annen er at Fotball-Norge bør reagere unisont mot en slik håpløs avgjørelse, sier Eggen.

OPPBRAKT: Rosenborg-trener Nils Arne Eggen mener hele Fotball-Norge bør gå mot Fotballforbundets avgjørelse i går.