KAOS: I går stormet misfornøyde AEK-supportere fotballbanen og jaget lagene i garderoben. Nå er klubbens president sendt til sykehus med brystsmerter. Foto: AP/Newsports
KAOS: I går stormet misfornøyde AEK-supportere fotballbanen og jaget lagene i garderoben. Nå er klubbens president sendt til sykehus med brystsmerter. Foto: AP/NewsportsVis mer

AEK-presidenten til sykehus med brystsmerter

Dagen etter at supporterne stormet banen og jaget spillerne vekk.

Dagen etter opptøyene i seriekampen mot Panthrakikos måtte AEK Aten-president Andreas Dimitrelos til sykehus på grunn av smerter i brystet.

Dimitrelos forlot AEKs hjemmebane sammen med andre klubbledere etter at kampen ble avlyst på grunn av opprør blant tilskuerne. Det er ukjent om søndagens hendelse har sammenheng med problemene som førte til at presidenten måtte på sykehuset.

STORMET BANEN: AEK-supporterne. Foto: AP/Newsports
STORMET BANEN: AEK-supporterne. Foto: AP/Newsports Vis mer

Hjemmelagets fans jagde spillerne av banen da Panthrakikos tok ledelsen mot slutten av bunnoppgjøret. AEK ligger på nedrykksplass i gresk eliteserie. Én kamp gjenstår i tillegg til oppgjøret som ble avbrutt søndag.

Panthrakikos-president Dimitris Tzelepis var en av dem som forklarte at han var redd da han så spillere og dommere bli angrepet av sinte AEK-tilhengere. Bortelagets keeper Spiros Vrontaras og lagleder Haris Mavromatis fikk ansiktsskader i opptøyene.

LØP I GARDEROBEN: AEK- og Panthrakikos-spillere måtte løpe i garderoben. Foto: EPA/SPYROS CHORCHOUBAS
LØP I GARDEROBEN: AEK- og Panthrakikos-spillere måtte løpe i garderoben. Foto: EPA/SPYROS CHORCHOUBAS Vis mer

- Begge fikk smeller i ansiktet og generelt stygge sår. Jeg ble redd da jeg så dem. Det var frykt blant alle i garderoben, men oppførselen til AEK-spillerne og lagledelsen var utmerket både før og etter bråket, sa Tzelepis.

AEKs klubbkontorer var mandag stengt, og spillerne har fått fri i to dager. Klubben kjemper desperat for å unngå nedrykk for første gang i dens 89 år lange historie.

(NTB)