Afrikansk klubb krever RBK-spiller tilbake

Krangler om Traoré.

Abdoulrazak Traorés kontrakt med Rosenborg er ugyldig, ifølge 18-åringens tidligere klubb. Men hittil er det ikke lagt fram et eneste bevis.

Påstanden om den ugyldige kontrakten ble først framsatt i en telefaks til Rosenborg før jul.

Traoré er fra Elfenbenskysten, men var juniorspiller i den marokkanske toppklubben Raja Casablanca da han ble oppdaget av RBKs talentspeider Stig Torbjørnsen i fjor.

Sommeren 2006 trente han med Rosenborg, og imponerte såpass at man ble enige om en treårskontrakt da han fylte 18 år i romjula.

-  En ulovlig kontrakt. Han tilhører oss, hevder en talsmann for Raja Casablanca overfor Dagbladet.

-  Helt feil. Hans kontrakt med Raja gikk ut i mai 2006, sier Stig Torbjørnsen.

Personen Dagbladet snakket med i den marokkanske klubben - som har vært i tre finaler i Afrikas Champions League de siste ti åra - ville ikke opplyse sitt navn.

Han ba oss fakse våre spørsmål til klubben, noe vi gjorde på mandag. Vi har seinere etterspurt svar flere ganger - uten hell.

TIL TRØNDELAG FRA MAROKKO: Raja Casablanca mener Abdoulrazak Traoré har undertegnet en ulovlig kontrakt med Rosenborg. Her er 18-åringen på treningsfeltet på Gran Canaria. Arkivfoto: Digitalsport
TIL TRØNDELAG FRA MAROKKO: Raja Casablanca mener Abdoulrazak Traoré har undertegnet en ulovlig kontrakt med Rosenborg. Her er 18-åringen på treningsfeltet på Gran Canaria. Arkivfoto: Digitalsport Vis mer

Les resten av saken i Dagbladet i dag.