Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Legkov gir seg

Aftonbladet: Legkov legger opp

Aftonbladet hevder at den russiske langrennstjernen gir seg.

LEGGER OPP: I følge russiske skiledere blir ikke Alexander Legkov å se tilbake i skiløypa etter utestengelsen fra OL og verdenscup. Her fra før sesongstart i finske Ruka tidligere i vinter. Foto: Bildbyrån
LEGGER OPP: I følge russiske skiledere blir ikke Alexander Legkov å se tilbake i skiløypa etter utestengelsen fra OL og verdenscup. Her fra før sesongstart i finske Ruka tidligere i vinter. Foto: Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Utestengt fra OL og for øyeblikket også fra verdenscupen har 34 år gamle Alexander Legkov valgt å avslutte karrieren.

Det hevdar i alle fall en rusisk leder som avslører for Aftonbladet at Legkov har bestemt seg for å gi seg.

– Nå er det slutt. Det blir ikke noe mer for Alexander, sier lederen.

Markus Cramer sier at Legkov er hjemme i Russland og trener lite. Han mener det er synd at Legkovs karriere slutter på en slik måte.

Det går mot det, ja. Veldig synd å avslutte en slike karrieren på den her måten, sier den russiske landslagssjefen Markus Cramer.

I november kom beskjeden om at Legkov, sammen med fem andre russiske skiløpere var utestengt fra OL, og mistet sine medaljer fra OL i Sotsji i 2014.

I slutten av november valgte FIS å følge IOCs bestemmelse og Legkov fikk heller ikke gå verdenscup. Legkov har anket saken inn til CAS. Til tross for det vil ikke Legkov vende tilbake til skisporet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!