<strong>LEGGER OPP:</strong> I følge russiske skiledere blir ikke Alexander Legkov å se tilbake i skiløypa etter utestengelsen fra OL og verdenscup. Her fra før sesongstart i finske Ruka tidligere i vinter. Foto: Bildbyrån
LEGGER OPP: I følge russiske skiledere blir ikke Alexander Legkov å se tilbake i skiløypa etter utestengelsen fra OL og verdenscup. Her fra før sesongstart i finske Ruka tidligere i vinter. Foto: Bildbyrån Vis mer

Legkov gir seg

Aftonbladet: Legkov legger opp

Aftonbladet hevder at den russiske langrennstjernen gir seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Utestengt fra OL og for øyeblikket også fra verdenscupen har 34 år gamle Alexander Legkov valgt å avslutte karrieren.

Det hevdar i alle fall en rusisk leder som avslører for Aftonbladet at Legkov har bestemt seg for å gi seg.

– Nå er det slutt. Det blir ikke noe mer for Alexander, sier lederen.

Markus Cramer sier at Legkov er hjemme i Russland og trener lite. Han mener det er synd at Legkovs karriere slutter på en slik måte.

Det går mot det, ja. Veldig synd å avslutte en slike karrieren på den her måten, sier den russiske landslagssjefen Markus Cramer.

I november kom beskjeden om at Legkov, sammen med fem andre russiske skiløpere var utestengt fra OL, og mistet sine medaljer fra OL i Sotsji i 2014.

I slutten av november valgte FIS å følge IOCs bestemmelse og Legkov fikk heller ikke gå verdenscup. Legkov har anket saken inn til CAS. Til tross for det vil ikke Legkov vende tilbake til skisporet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer