Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Agassi utslått

Favorittfallet fortsetter i Australian Open i tennis. I dag forsvant femteseedete André Agassi fra USA ut av turneringen.

Foran 4. runde var Agassi den høyest seedete mannlige spilleren som gjensto, og vinneren fra 1995 var favoritt til å ta en ny tittel. Den useedete landsmannen Vince Spadea ville det annerledes og vant med settsifrene 6-1, 7-5, 6-7, 6-3.

Foran kampen mot Spadea hadde ikke Agassi avgitt et eneste sett i årets første grand slam-turnering. Spadea, som var ranket som nummer 44 i verden før Australian Open, spilte sitt livs kamp, mens Agassi gjorde en av sine dårligste.
- Fryktelig skuffende. Grand slam er den muligheten man har til å oppnå noe stort, men jeg mistet rytmen. Jeg trodde ikke nok på at jeg kunne spille bedre i dag, sa Agassi.

Spadea ventet på at Agassi skulle gjøre feil, og feilene kom. Favorittens grunnslag hadde en tendens til å havne like utenfor banen. Agassi hadde muligheten til å snu kampen da han vant 3. sett i tie break, men Spadea var iskald.

24 år gamle Spadea har aldri vunnet en turnering, men har tidligere beseiret sterke spillere som Pat Rafter og Petr Korda. Han slo for øvrig også Agassi sist de to møttes, på hardcourt i Cincinnati.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling