Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Agassi utvist av Klassen

Mens Christian Ruud gikk greit videre til 3. runde i en ATP-turneringen i California, klarte den store publikumsfavoritten, André Agassi, å kjefte seg ut av turneringen. Han fikk tre advarsler fra dommeren før det ubønnhørlig var slutt.

Agassi, andreseedet i turneringen, vant det første settet mot landsmannen Cecil Mamiit med klare 6-0. På stillingen 0-4 i tie break i det andre settet, begynte Agassi å kjefte på seg selv i ufine ordelag.

Linjemannen Al Klassen overhørte banningen og rapporterte det til hoveddommeren. Først fikk Agassi en muntlig advarsel, men begynte deretter ifølge turneringsledelsen å kjefte på linjedommeren. Dette resulterte at Agassi mistet ett poeng.

Agassi fortsatte å bruke seg, men burde ha visst bedre og holdt munn. Reglene er klare for etter en tredje gangs forseelse blir det automatisk diskvalifikasjon.

- Jeg er sjokkert. Jeg kjeftet ikke på ham (linjedommeren) og kan ikke helt tro at dette har skjedd. Jeg hadde aldri øyekontakt med ham og brukte aldri ordet «du», bedyret Agassi sin uskyld med.

Agassi forklarte at han holdt hånden foran munnen i sin frustrasjon over linjedommeren for nettopp å unngå og komme med ufordelaktige bemerkninger mot ham.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media