Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Agbonlahor hyller Gestede. Mener han minner om Carew

- Så god er han.

SAMMENLIGNES MED CAREW: Aston Villa-spissen Gabriel Agbonlahor sammenligner nyinnkjøpet Rudy Gestede med John Carews duellstyrke.
 Foto: Reuters / Dylan Martinez
SAMMENLIGNES MED CAREW: Aston Villa-spissen Gabriel Agbonlahor sammenligner nyinnkjøpet Rudy Gestede med John Carews duellstyrke. Foto: Reuters / Dylan Martinez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aston Villa-spissen Gabriel Agbonlahor sammenligner nyinnkjøpet Rudy Gestede med John Carews duellstyrke.

Carew scoret 37 Premier League-mål for Aston Villa mellom 2007 og 2011. Gestede ble hentet til Villa Park i sommer.

- Rudy påminner meg om John Carew. Det er ikke mange forsvarere som vil klare seg i duellene mot ham. Så god er han, sier Agbonlahor til Villas nettsted.

- Han er trolig den beste jeg har sett og spilt med hva gjelder luftstyrke, sier 28 år gamle Agbonlahor om sin nye makker.

LAGKAMERATER: John Carew, Ashley Young og Gabriel Agbonlahor. Nå har Carew lagt opp og Young er i United. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
LAGKAMERATER: John Carew, Ashley Young og Gabriel Agbonlahor. Nå har Carew lagt opp og Young er i United. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

Gestede scoret målet da Aston Villa slo Bournemouth 1-0 i ligastarten.

- Han er min type drømmespiller å spille sammen med, en target man som han. Jeg gleder meg til å spille mer med ham, sier Agbonlahor.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!