Agbonlahor var misunnelig på Carews kropp

Derfor trente han i hele sommer.

PUMPA JERN I SOMMER: Gabriel Agbonlahor ville nærme seg fysikken til spisskollegene John Carew og Emile Heskey. Derfor trente han med vekter i hele sommer, og nå høster han belønningen i form av spilletid på topp for Aston Villa. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
PUMPA JERN I SOMMER: Gabriel Agbonlahor ville nærme seg fysikken til spisskollegene John Carew og Emile Heskey. Derfor trente han med vekter i hele sommer, og nå høster han belønningen i form av spilletid på topp for Aston Villa. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Flere ganger denne sesongen har Aston Villa-manager valgt å spille med en ensom spiss, og nesten like mange ganger har han latt Gabriel Agbonlahor fylle den rollen.

For Agbonlahor har forberedt seg godt i sommer. Den lette 22-åringen innså nemlig forrige sesong at han var lei av å bli dyttet unna i duellene, og så til lagkameratene John Carew og Emile Heskey for inspirasjon til å bygge seg opp.

- Jeg har bare ikke lyst til å bli herset med foran der, og jeg liker ikke å bli dyttet lett unna av disse erfarne forsvarerne. Karer som John Carew og Emile Heskey kan ta vare på seg selv på banen. Sånn ville jeg være også, sier «Gabby» ifølge Daily Telegraph.

- Jeg kommer aldri til å bli så stor og sterk som John og Emile, men dette kan bare hjelpe meg som spiss. I de siste kampene har sjefen brukt meg alene på topp, og den nye fysikken har definitivt hjulpet, sier Agbonlahor.

Vil matche Rio og TerryI sommer har 22-åringen trent, mye og hardt, med vekter. Og kiloene har lagt seg på den ellers atletiske unggutten, som tidligere har bemerket seg mer med sin store hurtighet enn med duellstyrke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer