Agbonlahors tidlige scoring rystet Anfield

Ble matchvinner mot Liverpool.

SCORET: Gabriel Agbonlahor ble matchvinner med sin tidlige scoring i kampen mot Liverpool. Foto: EPA/PETER POWELL
SCORET: Gabriel Agbonlahor ble matchvinner med sin tidlige scoring i kampen mot Liverpool. Foto: EPA/PETER POWELLVis mer

• Liverpool - Aston Villa 0-1 (0-1)

(Dagbladet): Et Liverpool som har lykkes godt på sommerens overgangsmarked fikk en verst tenkelig start mot Aston Villa.

Helt i starten virket Liverpool-forsvaret nærmest litt sløvt, og Aston Villa kom til to store sjanser.

Og før ti minutter var gått, rystet gjestene de rødkledde. Agbonlahor scoret det målet som også ble matchvinnende.

- Vi kom hit med en taktikk om å frustrere Liverpool og å få et mål. Det er det vi gjorde. En stor del av jobben min var å prøve å nekte Steven Gerrard ballen. Alle veit hva han er kapabel til, sier Agbonlahor etter kampen ifølge BBC.

Tidlig scoring Gabriel Agbonlahor var råsterk i feltet etter et hjørnespark. Ballen havnet i beina hans, og han kunne snu seg og sette inn ledelsen fra kort hold. Lydnivået på Anfield sank umiddelbart flere hakk.

Så så Liverpool ut til å våkne. De viste bedre takter før pause, men slet med å få hull på byllen.

Andre omgang åpnet friskt, og skapte innen det første kvarteret flere sjanser enn i hele første omgang.

Sterling innpå Adam Lallana, som fikk sin debut i Liverpool-drakta i dag, ble byttet ut mot Raheem Sterling med en halvtime igjen.

Sterling ble ønsket velkommen på banen med å bli klippet ned av Alan Hutton.

Den unge briten kom til flere gode sjanser og satte fart i Liverpool-laget, men til ingen nytte.

Adam Lallana fikk for øvrig sin debut i Liverpool-drakta i dag. Mario Balotelli spilte også for første gang på Anfield i den røde drakta.

God sesongstart Aston Villa har nå hatt en knallstart på sesongen, og ligger på andreplass på tabellen, ett poeng bak Chelsea.

- Dette er et av de vanskeligste stedene å komme til i Europa, ikke minst i Storbritannia, men jeg synes vi fortjente å vinne. Med Senderos' sjanse og Weimanns sjanse kunne vi til og med ha scoret to til, sier manager Paul Lambert til BBC.