Åge Hareide etter straffenekt mot Atletico: - Jeg er forbanna

Sjansesløseri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Malmö-Atletico Madrid 0-2 (0-1)

(Dagbladet): Etter oppgjøret for to uker var det få som levnet Skandinavias Champions League-håp de store sjansene mot de regjerende spanske seriemesterne.

Malmö holdt lenge, men etter hvilen satte spanjolene inn fem mål i det som endte med en fullstendig overkjøring av Åge Hareides menn.

Tallene ble langt fra like stygge i kveld, men etter scoringer av Koke og Raul Garcia ble det likevel nederlag for de lyseblå tross mange store muligheter de kommer til å gremmes over en stund.

- Jeg er forbanna Åge Hareide var mildt sagt irritert etter kampen over at Malmö ikke fikk straffe helt i starten av den andre omgangen.

- Jeg er forbanna på at dommeren ikke gir straffe. Den handsen er såpass stor at det skulle gitt oss straffe. Jeg spurte fjerdedommeren om han ikke ser det, men man skal være litt forsiktig med å si ifra sånn. Man kan fort få straff, sier han til Viasat etter kampen.

Dermed begynner håpet om avansement, selv til Europaligaen, å svinne for Hariede og kompani. Mye kan tyde på at de trenger et resultat hjemme mot Juventus i neste runde etter at de italienske mesterne slo Olympiakos 3-2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer