<strong>FREDET:</strong>  Vikings trener Åge Hareide har styrets tillit, men må rendyrke en 4-3-3-formasjon.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
FREDET: Vikings trener Åge Hareide har styrets tillit, men må rendyrke en 4-3-3-formasjon. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Åge Hareide har full tillit i Viking

Styret krever at klubben rendyrker 4-3-3.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sablene har raslet, men Åge Hareide fortsetter som manager i Viking til tross for en mager vårsesong. Nå skal klubben rendyrke 4-3-3, skriver Aftenbladet.

Mandag kveld satt Vikings sportslige utvalg i et møte hvor vårsesongen ble evaluert. Etter drøye tre timer informerte styreleder i Viking FK, Christian Rugland mediene noe av hva man hadde snakket om.

Viking skal i framtiden skal spille i en 4-3-3-formasjon og dyrke prinsippene rundt sonemarkering.

- Vi har brukt lang tid med Åge Hareide og utviklingssjef Kjell Inge Olsen til å diskutere hva som ikke har fungert i vårsesongen. Det er Åge som har bestemt at vi nå skal rendyrke 4-3-3, opplyste Rugland.

Rugland varslet at man framover skal ha samtaler for igjen å trekke opp rollefordelingen mellom manager Hareide og trener Josep Clotet. Det er ikke bestemt om Hareide igjen skal ha hovedansvaret for treningene.

Styrelederen understreket at Åge Hareide fortsatt har styret fulle tillit og at det ikke har vært tema å løse ham fra kontrakten.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer