Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Åge Hareide henter Eikrem til Malmö

Har skrevet under treårskontrakt.

TIL SVERIGE: Magnus Wolff Eikrem har skrevet treårskontrakt med Åge Hareides Malmö. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
TIL SVERIGE: Magnus Wolff Eikrem har skrevet treårskontrakt med Åge Hareides Malmö. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix Vis mer

Magnus Wolff Eikrem har skrevet treårskontrakt med Åge Hareides Malmö, bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Dermed blir han andre nordmann som skriver under for klubben på kort tid, etter at hans tidligere lagkamerat fra Cardiff, Jo Inge Berget, skrev under for de svenske seriemesterne i forrige uke.

- Grunnen til at det ble MFF er først og fremst fordi det er den største klubben ui Skandinavia akkurat nå, så egentlig var det et ganske enkelt valg. Det er en veldig stor klubb, med fantastiske supportere, sier Magnus Wolff Eikrem.

Nå håper han på å få spille Champions League med Malmö.

- Jeg har lyst til å spille i Champions League, det er jo alles drøm. Om vi skulle ta oss dit, så hadde det vært fantastisk, og jeg tror vi har store muligheter, sier Wolff Eikrem videre.

I desember ble 24-åringen løst fra kontrakten sin i Cardiff.