Åge Hareide kalles for «Skandinavias Mourinho» før trenerduellen mot Deila

- En mann folk hører på.

TAKTIKER: At Åge Hareide er en rutinert taktiker som bruker pressen til sin fordel tviler ingen på. Sånn sett er det kanskje en kompliment å bli kalt «Skandinavias José Mourinho». Foto: NTB Scanpix
TAKTIKER: At Åge Hareide er en rutinert taktiker som bruker pressen til sin fordel tviler ingen på. Sånn sett er det kanskje en kompliment å bli kalt «Skandinavias José Mourinho». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg Celtic - Malmö her fra klokka 20.45!

GLASGOW (Dagbladet): Om noen få timer braker det løs i Glasgow når Celtic møter Malmö i den første av to playoff-kamper til årets Champions League.

Kampen byr samtidig på kanskje den største trenerduellen noensinne, når Ronny Deila (39) og Åge Hareide (61) - to managere i hver sin ende av karrieren - leder hvert sitt lag i kveld.

Kampen, som kan være verdt opp mot 200 millioner kroner for vinneren, får naturlig nok mye spalteplass i de skotske avisene i dag.

At skottene forventer mye av Ronny Deilas Celtic er ikke akkurat en overdrivelse.

Lustig-fokus I Evening Times er det tidligere Rosenborg-spiller, Celtic-back Mikael Lustig, som får mest spalteplass.

I et intervju sammenlikner den svenske landslagsspilleren Åge Hareide med Chelsea-sjef José Mourinho, noe journalist Neil Cameron - forståelig nok - gjør et stort poeng ut av.

«Mikael Lustig tror ikke lagkompisene i Celtic lar seg lure av 'mind games' fra Skandinavias svar på José Mourinho», skriver Cameron i ingressen.

Avisa skriver videre at Hareide har hatt flere forsøk på å psyke ut Celtic før kveldens storkamp, og at «det er umulig å ikke ha vært borti Hareide hvis du er involvert i fotballen i den delen av verden (Skandinavia). (...) Han er en mann folk hører på.».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.