- Åge Hareide ny landslagssjef for Danmark

Det melder danske medier.

LANSERES SOM DANSKENES NYE SJEF: Åge Hareide er i ferd med å forlate Malmö.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
LANSERES SOM DANSKENES NYE SJEF: Åge Hareide er i ferd med å forlate Malmö. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Åge Hareide (62) blir ny landslagssjef for Danmark. Det skriver både dansk TV 2 og avisen Politiken.

- Jeg erfarer at Det danske fotballforbundet og Hareide kun har formelle ting igjen å diskutere og at kontrakten signeres en av de kommende dagene, sier dansk TV 2s fotballkommentator Flemming Toft.

Hareide var i går på tribunen i København da Danmark misbrukte muligheten til å ta seg til EM, etter et 4-3-tap sammenlagt for Sverige i playoffen til neste sommers sluttspill i Frankrike. Det fikk Morten Olsen (66) til å trekke seg umiddelbart som danskenes sjef.

- Det vil være en ære å bli trener for det danske landslaget, sa Hareide til Politiken 2. september.

Flere gode grunner Olsens avgang var ikke overraskende, og det har derfor lenge blitt spekulert på hvem som kom til å ta over det danske landslaget. Hareide og FC København-trener Ståle Solbakken har begge vært nevnt som aktuelle kandidater.

Nå ser det altså ut til at førstnevnte har landet den attraktive jobben.

Hareide har ikke besvart Dagbladets henvendelser onsdag morgen. Det er likevel flere åpenbare grunner til at 62-åringen ville sett på Danmark som et interessant alternativ.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer