Åge Hareide: Rosenborg mangler fart

Brøndby- Rosenborg 1- 1. - En treningskamp er en treningskamp, men det er åpenbart at Rosenborg mangler sprut og tempo, sier Brøndby-trener Åge Hareide etter 1-1 i Danmark i går.

- Vi burde vunnet. Rosenborg er ikke så bra som jeg er vant til å se dem. De mangler tempo, driver med mye ballforflytning og har derfor problemer med å rulle opp forsvar slik de pleier. De er rett og slett ikke skarpe nok, sier Åge Hareide til Dagbladet.

RBK-trener Ola By Rise mener på sin side at kampen var et steg i riktig retning for dem. Og langt viktigere enn resultatet var det å få gjennomført en kamp etter 7- 2-raset i Paris.

Juvel

- Du ser at vi er slitne. Det har vært en lang sesong og folk gikk tomme mot slutten av kampen. Men klarer vi å heve oss enda et hakk mot Bayern Munchen til onsdag kan dette gå bra. Vi ser i hvert fall positivt på det, sier han.

Bent Skammelsrud scoret en juvel av et mål da han ga RBK 1- 0 på volley fra 22 meter.

Med høyrefoten!

Peter Madsen ordnet balanse for Brøndby og Åge Hareide.

Arason skadet

Jan Derek Sørensen ble utvist direkte da han protesterte mot dommeren et kvarter før slutt. På vei gjennom til et mulig seiersmål ble han revet ned uten at dommeren reagerte.

Arni Gautur Arason slo opp ankelskaden og gikk ut etter 71 minutter. Roar Strand var sliten og ble tatt av etter en time. Men Erik Hoftun spilte 87 minutter og var Rosenborgs beste.

Rosenborgs lag: Arason (Jamtfall 19 min.), Basma, Johnsen, Hoftun (Trondsen 3 min.), Winsnes, Skammelsrud, Strand (Storvik 30 min.), Sørensen, Johnsen (Belsvik 12 min.), George.

Ørjan Berg spilte ikke fordi han er uaktuell mot Bayern på grunn av gule kort. Morten Knudsen er sjuk og var ikke med til København.

UAVGJORT: RBK og Erik Hoftun spilte 1-1 mot Brøndby i går.