NEDTUR: Malmö skuffet på hjemmebane i annen kvalifiseringsrunde i mesterligaen. Den svenske seriemesteren klarte kun 0-0 mot Zalgiris fra Litauen.
Foto: Andreas Hillegren / TT
NEDTUR: Malmö skuffet på hjemmebane i annen kvalifiseringsrunde i mesterligaen. Den svenske seriemesteren klarte kun 0-0 mot Zalgiris fra Litauen. Foto: Andreas Hillegren / TTVis mer

Åge Hareides menn skuffet i mesterligaen

Klarte bare 0-0.

• Malmö - Zalgiris 0-0

Malmö skuffet på hjemmebane i annen kvalifiseringsrunde i mesterligaen. Den svenske seriemesteren klarte kun 0-0 mot Zalgiris fra Litauen.

Åge Hareide førte i fjor den svenske klubben til gruppespillet, men fikk en trå start på kvalifiseringen denne sesongen. Mot Zalgiris ble det målløst.

Den litauiske klubben imponerte for to år siden med å slå ut polske Lech Poznan i kvalifiseringen til europaligaen, selv om den ikke kom seg til gruppespillet. I fjor røk de ut i annen kvalifiseringsrunde i mesterligaen mot Dinamo Zagreb fra Kroatia.

Med Malmös prestasjoner fra i fjor friskt i minne, var Skåne-klubben favoritter. Det til tross for å stå med tre kamper uten seier på rad i den hjemlige ligaen. Lørdag sikret en scoring fem minutter på overtid 2-2 mot nedrykksplasserte Örebro.

Zalgiris sto imot presset fra Hareides mannskap og sikret seg et fint utgangspunkt foran returoppgjøret i Vilnius neste uke.

Magnus Wolff Eikrem spilte 82 minutter, mens Jo Inge Berget spilte 90 minutter for Malmö.

(NTB)