SPORTSPROFILEN

Åge Hareides tøffeste kamp

Danmark-sjefen om bestemora på 102 år som ga ham trua på alt og om barnebarnet som forandret livet hans.

Den danske sjefen: I dag kan Åge Hareide ta første steg mot VM som sjef for det danske landslaget i fotball. Han er to kvalik-kamper mot Irland unna mesterskapet han aldri fikk med Norge. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
Den danske sjefen: I dag kan Åge Hareide ta første steg mot VM som sjef for det danske landslaget i fotball. Han er to kvalik-kamper mot Irland unna mesterskapet han aldri fikk med Norge. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KØBENHAVN (Dagbladet): Når Åge Hareide går ut på hjemmebanen i Parken i kveld, og hører «Vi er røde, vi er hvide, vi står sammen, side om side», styrker det ham å vite at han har mye livsballast. Det er mulig han vil tenke på noe hans bestemor, hun som ble 102 år, sa til ham. Muligens vil han også tenke på sitt multihandikappa barnebarn eller en døende ti år gammel jente han møtte i Rosenborg-garderobe.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer