Agent Anna

Anna Kournikova vant en ny tenniskamp. Og hennes Bond-inspirerte drakt vant nye hjerter i Sydney i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Anna Kournikova er mer enn tennis. Denne uka spiller hun Sydney International i en drakt som vekker større oppsikt enn spillet hennes. Drakta baserer seg på belte-bikinien til fristerinnen Honey Ryder - spilt av Ursula Andress i Bond-filmen Dr. No.

Om drakta var viktig for utfallet av nattas kamp er mer usikkert. Anna vant rutinemessig 6-4, 6-2 mot spanske Angeles Montolio.

Møter Serena Williams

Nå venter langt vanskeligere motstand, amerikanske Serena Williams, i neste runde.

- Jeg må bare gjøre mitt beste. Jobbe skikkelig hardt og kjempe. Det kommer til å bli en ny type kamp for oss begge. For meg å spille mot en toppspiller, for henne årets første kamp. Det kommer til å bli interessant, sier Anna.

Kournikova spiller sin 100. WTA-turnering siden debuten som 16-åring i 1997. Og blir stadig minnet på at hun fortsatt ikke har vunnet sin første tittel. Sjøl er hun ikke så opptatt av akkurat det.

- Akkurat nå er det vikti gste å være frisk, komme i form og føle seg bra, og å komme tilbake til det nivået jeg var på før jeg ble skadd, sier Kournikova.

- Seieren vil komme

I 2001 var hun ute av spill i åtte måneder på grunn av et tretthetsbrudd i venstre fot.

- Hvis jeg gjør det bra og fortsetter å forbedre meg, er jeg sikker på at seieren kommer. Alt henger sammen.

For spesielt interesserte: Honey Ryders bikini ble i februar i fjor auksjonert bort for 310 000 kroner på en Bond-auksjon på Christie's i London.

(Dagbladet.no)

<B>ORIGINALEN:</B> Ursula Andress ble berømt i denne bikinien som Honey Ryder i Bond-filmen Dr. No.
<B>NY DRAKT:</B> Med belte på shortsen lar Anna seg inspirere av Ursula.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer