Agent Anna

Anna Kournikova vant en ny tenniskamp. Og hennes Bond-inspirerte drakt vant nye hjerter i Sydney i natt.

Anna Kournikova er mer enn tennis. Denne uka spiller hun Sydney International i en drakt som vekker større oppsikt enn spillet hennes. Drakta baserer seg på belte-bikinien til fristerinnen Honey Ryder - spilt av Ursula Andress i Bond-filmen Dr. No.

Om drakta var viktig for utfallet av nattas kamp er mer usikkert. Anna vant rutinemessig 6-4, 6-2 mot spanske Angeles Montolio.

Møter Serena Williams

Nå venter langt vanskeligere motstand, amerikanske Serena Williams, i neste runde.

- Jeg må bare gjøre mitt beste. Jobbe skikkelig hardt og kjempe. Det kommer til å bli en ny type kamp for oss begge. For meg å spille mot en toppspiller, for henne årets første kamp. Det kommer til å bli interessant, sier Anna.

Kournikova spiller sin 100. WTA-turnering siden debuten som 16-åring i 1997. Og blir stadig minnet på at hun fortsatt ikke har vunnet sin første tittel. Sjøl er hun ikke så opptatt av akkurat det.

- Akkurat nå er det vikti gste å være frisk, komme i form og føle seg bra, og å komme tilbake til det nivået jeg var på før jeg ble skadd, sier Kournikova.

- Seieren vil komme

I 2001 var hun ute av spill i åtte måneder på grunn av et tretthetsbrudd i venstre fot.

- Hvis jeg gjør det bra og fortsetter å forbedre meg, er jeg sikker på at seieren kommer. Alt henger sammen.

For spesielt interesserte: Honey Ryders bikini ble i februar i fjor auksjonert bort for 310 000 kroner på en Bond-auksjon på Christie's i London.

(Dagbladet.no)

<B>ORIGINALEN:</B> Ursula Andress ble berømt i denne bikinien som Honey Ryder i Bond-filmen Dr. No.
<B>NY DRAKT:</B> Med belte på shortsen lar Anna seg inspirere av Ursula.