Agenten: - Dette er hans siste sjanse. En ny flopp vil ikke være bra

Formaliteter unna en Liverpool-overgang.

TIL LIVERPOOL?: Det var ikke mange som trodde på det da ryktene begynte å svirre tidligere i uka, men nå virker Mario Balotelli å bare være formaliteter unne en overgang til Anfield og Liverpool. Hans agent Mino Raiola tror Liverpool vil passe klienten godt. Foto: Justin K. Aller/Getty Images/AFP/NTB SCANPIX
TIL LIVERPOOL?: Det var ikke mange som trodde på det da ryktene begynte å svirre tidligere i uka, men nå virker Mario Balotelli å bare være formaliteter unne en overgang til Anfield og Liverpool. Hans agent Mino Raiola tror Liverpool vil passe klienten godt. Foto: Justin K. Aller/Getty Images/AFP/NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): De siste dagene har ryktene rundt en overgang for Mario Balotelli til Liverpool eksplodert, og mye tyder på at den italienske urokråka bare er formaliteter unna en overgang til Merseyside-klubben.

Balotellis agent, Mino Raiola, er klar på at det nå må være det sportslige som havner i fokus når 24-åringen ser ut til å returnere til Premier League.

- Han må vise hva han er god for på det øverste nivået. Det er nå eller aldri. Om det går galt? Mario er 24 år gammel nå, og kan ikke lenger gjemme seg bak alderen sin. Det er hans siste sjanse, sier Raiola ifølge Football Italia.

Balotelli landet i Liverpool i går, og ble sett på treningsanlegget Melwood der det er ventet at han hadde en medisinsk undersøkelse.

Det blir også sagt at de personlige betingelsene er i orden, og at overgangen vil bli offentliggjort iløpet av mandag eller tirsdag. Raiola håper klienten hans slipper å ha like mye ansvar på sine skuldre som han hadde i AC Milan.

- Milan er en fantastisk klubb. Mario spilte bra der i seks-sju måneder og var sentral da de kvalifiserte seg for Champions League, men etter det kunne man tydelig se at han ikke var klar for å være en leder.

Nettopp derfor tror Raiola at Liverpool kan være midt i blinken for den italienske spissen med en fortid i blant annet Manchester City.

- Jeg lette etter en klubb hvor han kunne være en viktig brikke uten at han måtte lede. Liverpool har Steven Gerrard, og dermed kan Mario fokusere på spillet sitt. Han må føle at han er fri for å score mål, så enkelt er det, sier den kontroversielle agenten, som også har Zlatan Ibrahimovic på sin klientliste.

- Nå er det helt opp til ham. En ny flopp vil ikke være bra.