Erling Braut Haaland

Agenten med Haaland-melding:
- Alle tok feil

Stjerneagentene Mino Raiola (53) og Jonathan Barnett (71) inviterte til samtale. Der ble blant andre Erling Braut Haaland (20) et tema.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er det engelske nettstedet The Athletic som viderebringer et referat fra Zoom-samtalen mellom de to mektige agentene, der de diskuterte flere av de store temaene i agentverdenen.

Raiola er kjent som agenten for Erling Braut Haaland, samt megastjernene Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba. Barnett er sjef i firmaet ICM/Stellar, som blant annet har spillere som Gareth Bale, Jack Grealish og Mason Mount.

- Alle tok feil

Agent-duoen diskuterte noen av de heteste navnene i fotballverden. Barnett framhevet Eduardo Camavinga i Rennes, som i en alder av 16 spilte førstelagsfotball, og fikk sin første A-landskamp for Frankrike året etter, før Raiola valgte å dra fokuset til Haaland.

- Alle tok feil med Haaland. Han gjorde ting kjappere enn noen kunne ha forestilt seg. Haaland står for sin egen utvikling, og han ligger foran sitt eget skjema, sa Raiola, som også spekulerte i om han hadde gjort en feil.

- Kanskje jeg var for forsiktig da jeg sa «å nei, la oss veldig Dortmund framfor denne eller denne klubben», fortsatte den mektige agenten.

Ryktene går i England om at Manchester City, Manchester United og Chelsea ligger langflate etter lysluggen fra Bryne, mens det går ikke en eneste dag uten at spansk presse kobler ham til Real Madrid eller Barcelona.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer