Agenten rykker ut etter Roma-spissens andre gigantmiss på tre dager

Komiske sleivtreff for åpent mål.

(Dagbladet): I går kveld tok Inter første stikk mot Roma da Dejan Stankovic' drømmetreff sørget for borteseier i den italienske hovedstaden, i første semifinale i cupen.

Tapet var Romas tredje på rad på hjemmebane, men det mange snakker om er Mirko Vucinic andre bom for åpent mål på bare noen få dager.

Lørdag kveld scoret Vucinic ett av Romas mål da Palermo gikk seirende ut med 3-2 på Olympiastadion, men missen han presterte i andre omgang overskygget den sene scoringen.

Jeremy Menez serverte spissen perfekt foran mål, men ballen forlot Vucinic' fot og forsvant himmelhøyt over fra kort hold.

I går skjedde det igjen, nå nesten mer komisk.

Marco Borriello serverte Mirko Vucinic fra venstre denne gangen, på stillingen 0-0 etter ni minutter, og montenegrineren skulle bare spasere ballen over linja.

I stedet traff spissen med innsiden av ankelen, og ballen spratt tilbake der den kom fra.

Det har blitt spekulert på om Vucinic er på vei bort fra Roma, etter at 27-åringen har slitt med å leve opp til gammel storhet denne sesongen.

Må avklare situasjonen
I går rykket agenten Alessandro Lucci ut for å avkrefte at spissen har tankene sine andre steder enn foran Romas motstanderes mål.

- Jeg har lest at Mirko har spilt dårlig fordi han ønsker å forlate klubben. Derfor ser jeg meg nødt til å avklare situasjonen, sier Lucci til Corriere dello Sport.

- Mirko trives veldig godt i Roma og er under kontrakt. Han har aldri bedt om en ny og forbedret avtale, og det er absolutt ikke sant at han ønsker seg vekk. Vi må bare vente og se hva de nye eiernes planer er, sier han.

Åpenbart stresset
Vucinic har to år igjen av kontrakten med Roma, som nylig skiftet eier.

Roma-trener Vincenzo Montella lurer fortsatt litt på hva som skjer med montenegrineren.

- Når ting som det der skjer, og du går glipp av helt enkle scoringer, da er det vanskelig å finne på noe å si, sier Montella, ifølge ESPN, etter at Inter altså til slutt vant 1-0.

- Mirko gjorde noen gode ting og noen mindre bra ting, men han er åpenbart stresset for tiden. Når det gjelder laginnsatsen, ser folk gjerne bare på resultatet, men forskjellen kan ofte bare være en enkelt hendelse, sier Roma-treneren.