Agenten slår tilbake

Mino Raiola (53) tror ikke noe på at Real Madrid ikke har råd til Erling Braut Haaland (20). - Spørsmålet er heller: Har de råd til ikke å kjøpe ham?

ETTERTRAKTET: Erling Braut Haaland. Foto: NTB
ETTERTRAKTET: Erling Braut Haaland. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Erling Braut Haaland har flere ganger skrytt av agenten sin, den eksentriske Mino Raiola.

Agenten med italiensk og nederlandsk bakgrunn er en mektig bakmann i fotballen. Og i dag figurerer han på førstesida av den spanske storavisa AS.

- Madrid har råd til Haaland, lyder overskriften. På bildet sitter Raiola i en grå hettegenser - med Mikke Mus på - og flytter en sjakkbrikke. Han er ikke som andre mangemillionærer …

Men Raiola kan faget sitt. Da AS fikk en to timer lang prat med ham, møtte de ham på kontoret i staselige Monaco.

Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba er to av stjernene som står på klientlista. Men akkurat nå er ingen større enn nordmannen Haaland.

- Jeg så ham for første gang på TV da han spilte for Molde. Jeg gikk for ham, forteller Raiola.

- Hvordan er han egentlig?

- Som andre stjerner: Fotballen kommer først, så alt det andre. Det er ingen annen vei. Ronaldo, Ibrahimovic ... De har alle gjort fotballen til sentrum av livet. Haaland kjenner ikke restaurantene i Dortmund. Han gjør alt for å bli bedre, han trener hardt. De største mesterne for meg er de enkleste folkene. Og så er det viktig å ha en god kvinne ved din side. Det er fundamentalt, sier Raiola.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer