TJUVPERM: Carlos Tevez i ankomsthallen på flyplassen i Buenis Aires for to uker siden. Han var ventet på City-trening i England dagen etter. Der dukket han naturlig nok ikke opp. Foto: Rodolfo Pezzoni/Reuters/Scanpix
TJUVPERM: Carlos Tevez i ankomsthallen på flyplassen i Buenis Aires for to uker siden. Han var ventet på City-trening i England dagen etter. Der dukket han naturlig nok ikke opp. Foto: Rodolfo Pezzoni/Reuters/ScanpixVis mer

- Agenten til Tevez i møte med Milan

Kan bli Zlatans spissmakker.

(Dagbladet): Italienske Sky melder i ettermiddag at Carlos Tevez' agent, businessmannen Kia Joorabchian, er i Milano for å møte AC Milan-direktør Adriano Galliani.

Milan har tidligere vært nevnt blant favorittene til å «redde» Tevez ut fra den fastslåste situasjonen argentineren har rotet seg inn i som Manchester City-spiller.

Siden han havnet i konflikt med manager Roberto Mancini under og etter bortekampen mot Bayern i Champions League tidligere i høst, har ikke Tevez fått trene med a-laget i City.

Han kan ikke spille for en ny klubb før overgangsvinduet åpner i januar, men ifølge sky.it ønsker Milan å få på plass en avtale raskt, så de kan sette ham i trening.

For to uker siden fikk Tevez avslag på et ønske om å reise hjem til Argentina på ferie. Det brød han seg ikke om, og reiste likevel. Det fører trolig til nye bøter.

Mancini sa før helga at han ikke tror Tevez kommer til å spille for City igjen. Han har tidligere sagt at Tevez bare trenger å be om tilgivelse for å ordne opp i konflikten. Det toget er nok gått nå.

City har også avvist at de vil låne ut eller selge Tevez billig.

Milan er ifølge italienske medier på jakt etter en erstatter for Antonio Cassano, som nylig ble hjerteoperert og er ute av spill på ubestemt tid.

- I MILANO: Ifølge italienske Sky er Kia Joorabchian, agenten til Tevez, i møte med Milan i dag. Foto: Chris Young, AFP/Scanpix
- I MILANO: Ifølge italienske Sky er Kia Joorabchian, agenten til Tevez, i møte med Milan i dag. Foto: Chris Young, AFP/Scanpix Vis mer