Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Agenten tror interessen for Ujah vil ta av

Jages av tyske og nederlandske toppklubber.

PÅ VEI VEKK: Anthony Ujah (midten) er ettertraktet av flere klubber. - Det vil være overraskende om ikke flere klubber fatter interesse nå, sier Ujahs agent.
Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
PÅ VEI VEKK: Anthony Ujah (midten) er ettertraktet av flere klubber. - Det vil være overraskende om ikke flere klubber fatter interesse nå, sier Ujahs agent. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Anthony Ujah scoret fire mål mot Strømsgodset da Lillestrøm vant 4-2. Nå venter hele Fotball-Norge på at Ujah skal forsvinne fra Åråsen.

Mallorca jaktet Ujah tidligere i år, mens Brøndby har vært den heteste kandidaten i det siste. Etter Ujahs målshow mot Godset, tror hans egen agent at større klubber enn Brøndby får øynene opp for spissen.

- Det vil overraske meg stort om han ikke blir solgt i løpet av kort tid. Det kan dreie seg om toppklubber fra Tyskland og Nederland. Jeg får ikke lov til å nevne hvilke klubber det gjelder, sier agent Atta Aneke til Dagbladet.

- Det har vært interesse fra flere, men det har ikke skjedd noe konkret ennå. Det kan fort endre seg etter kampen mot Strømsgodset, sier han.

Flere interesserte Han innrømmer at Brøndby er den klubben som har vist mest interesse. Nå utelukker han ikke at kampen om Ujahs signatur blir hardere for danskene.

- Jeg forventer at et par nye klubber melder seg på i kampen. Akkurat nå er det ikke noe konkret bud fra noen klubber, men jeg vet at flere er ute etter ham, sier Aneke.

- Aldri opplevd maken Sportslig leder i Lillestrøm, Torgeir Bjarmann, legger ikke skjul på den store interessen for Ujah.

- Jeg har aldri opplevd en slik oppmerksomhet mot en slik spiller, verken her i Norge eller i utlandet. Ikke noe sted i Europa har jeg vært hvor man ikke har hørt om Anthony. Det er morsomt for meg, og det er et enorm kompliment for klubben, men foreløpig er det ikke kommet noen bud som er gode nok til at vi vurderer dem i øyeblikket, sier Bjarmann til NTB.

- Det jeg kan si, er at interessen er ekstremt stor. Han er ikke noen ny mann på blokken til flere europeiske klubber. Han scoret jo også mange mål i fjor, han er fortsatt ung og kan bli bedre.

Lillestrøm vil ikke selge til enhver pris.

- Vi er også klar over at Lillestrøm vil bli svekket om vi selger ham. Vi har også sportslige mål, men vi er klar over at vi må ha et spillersalg dette året. Ikke på grunn av budsjettet, men for å komme litt ovenpå økonomisk, sier Bjarmann.

MED FANSEN:
LSKs Anthony Ujah feirer med fans og lagkameratene etter fire mål mot Strømsgodset.
Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
MED FANSEN: LSKs Anthony Ujah feirer med fans og lagkameratene etter fire mål mot Strømsgodset. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix Vis mer