Agentene slåss om John Arne

John Arne Riise brøt med agent og rådgiver Einar Baardsen tidligere i høst. Fortsatt har han ikke fått noen ny agent

Liverpool-stjerna uttalte følgende til VG i forrige uke:

-  Jeg har fått en del tilbud fra forskjellige, både norske og utenlandske, men jeg har ikke noe behov for å stresse. Agent trenger jeg bare når jeg skal skrive ny kontrakt eller om det skulle være aktuelt å bytte klubb. Det kommer når det kommer. Jeg har god tid, sier Riise.

- Har kapasitet

-  Når en spiller som John Arne Riise bryter med agent og trenger ny, så er det klart at man tenker tanken - ja, sier Per A. Flod, mest kjent som John Carews agent og «personlige manager».

Han har foreløpig ikke gjort noen framstøt overfor Riise, og har heller ingen planer om å gjøre det. Men:

-  Hvis John Arne kunne ønske seg den typen managerkonsept som jeg jobber etter, hvor jeg tar meg av mest mulig utenfor slik at spilleren kan konsentrere seg om å være best mulig på banen, så ville jeg se på det som interessant.

-  Og jeg har kapasiteten hvis han kunne tenke seg dette.

-  Landslagsspillere er alltid interessante. Utover det har jeg ikke lyst til å si så veldig mye, sier agent Bjarne Sognnæs - tidligere Lillestrøm-spiller, nå agent til blant andre Magnus Powell og Roger Risholt.

Agentene slåss om John Arne

Heller ikke Torgeir Knutsen i Rune Hauge-firmaet Libero vil røpe veldig mye. Slik svarer han når vi spør om han eller Rune Hauge er blant agentene som har kontaktet Riise med tilbud om samarbeid:

-  Hvis vi hadde gjort det, ville jeg ikke sagt det til deg. Hvordan vi nærmer oss spillere vil jeg ikke gå ut med, sier Knutsen.

-  Men en spiller av John Arnes kaliber er vel ikke uinteressant?

-  Det sier seg vel selv. Men han er sikkert i stand til å vurdere på egen hånd hva han skal gjøre.

Gunnar Martin Kjenner representerte John Arne Riise da han som 17-åring forlot Aalesund til fordel for Monaco i 1998. Handelen var meget omdiskutert i norsk fotball på grunn av spillerens alder. Vel ett år senere brøt Riise med Kjenner. Tore André Flos agent er ikke avvisende til å gjenoppta samarbeidet:

-  En spiller på John Arnes nivå vil alltid være interessant. Han vet hvor han finner meg, sier Kjenner, som ikke har vært i kontakt med landslagsbacken om et framtidig samarbeid.

INTERESSERT: Gunnar Martin Kjenner.
INTERESSERT: Per A. Flod.