Agenter på ståplass

TRONDHEIM (NTB): Rosenborg nekter å gi fotballagenter billetter til kampen mot Real Madrid. Representanter for klubber som Milan, Arsenal og Leeds er henvist til køen for gjenværende ståbilletter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- De kan stille seg i billettkøen når den åpner torsdag. Det finnes ikke én god grunn til å gi agentene billetter, sier RBK-direktør Rune Bratseth. Han antar at agentene nå velger å holde seg vekk.

Det vil passe Rosenborg-ledelsen godt.

- Vi vil unngå å forhandle med agenter hvis det er mulig. Slik vi ser det har agenter bare en funksjon: Spillerne trenger dem til å forhandle sine private kontrakter, sier Bratseth.

Kjenner krever penger

Agent Gunnar Martin Kjenner er blant dem som ikke alltid omtales i like rosende vendinger hos RBK-lederne. Nå kan hans krav om provisjon skape problemer for Harald Brattbakks overgang til Celtic, skriver Adresseavisen.

Klubbene blir ikke enige om hvem som skal betale provisjonen Kjenner gjør krav på. Erik Soler har vært Brattbakks mann i forholdet til den skotske klubben, etter først å ha inngått en avtale med Brattbakks faste agent Kjenner. Derfor skjønner verken Celtic eller RBK hvorfor Kjenner gjør krav på en anselig andel av overgangssummen, ifølge Adresseavisen rundt 2 millioner kroner.

- Hvis vi kommer til enighet med Celtic har ikke Kjenner bidratt i det hele tatt. Er det da riktig at han som ikke har skapt noe av verdi, skal sitte igjen med masse penger, spør RBK-formann Nils Skutle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer