Agentfirma åpner kontor i Trondheim

- Midt-Norge er Norges fotballsentrum.

NY MANN PÅ LAGET: Talentspeider Stig Torbjørnsen slutter i Rosenborg for å begynne i agentfirmaet Stars & Friends.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
NY MANN PÅ LAGET: Talentspeider Stig Torbjørnsen slutter i Rosenborg for å begynne i agentfirmaet Stars & Friends.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||For et par uker siden ble det kjent at talentspeider Stig Torbjørnsen slutter i RBK, for å begynne i agentfirmaet Stars & Friends. Nå skal agenturet etablere kontor i Trondheim, for å knytte til seg skandinaviske spillere.- Vi gjør dette fordi vi ser potensialet i Midt-Norge, som vi mener er Norges fotballsentrum, sier agent Lars Petter Fosdahl til Adresseavisen.

Han er medeier i firmaet, har sete i Oslo, og har blant annet Marek Sapara og Rune Jarstein i stallen. Ansetter Ciljan-rådgiverI Trondheim vil advokat Andreas Ekker bli ansatt.

- Jeg har fått flere slike henvendelser tidligere. Men Stars & Friends er det mest profesjonelle på markedet, så jeg takket ja denne gangen. Det blir spennende, sier Ekker.

Han er i dag rådgiver for RBK-spillerne Per Ciljan Skjelbred, Andreas Nordvik og Mushaga Bakenga, og disse blir med ham videre.- Hva blir arbeidsinstruksen din?

- Sammen med Stig Thorbjørnsen og Lars Petter Fosdahl ønsker jeg at vi utnytter vår kompetanse sammen. Det tror jeg blir et bra team, som vil være et godt alternativ for spillere i Skandinavia, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer