Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Agentkontrakt på Brattbakk

Her fyrer Harald Brattbakk løs etter en ny scoring for Rosenborg. Nå er det to agenter som finsikter framtida for trønderen: Gunnar Martin Kjenner og Erik Solér har gått i kompaniskap for å fikse proffspill for RBK-spissen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gunnar Martin Kjenner har kontraktfestet rett til å forhandle på vegne av Harald Brattbakk. Men Erik Solér sitter sannsynligvis på det mest fristende tilbudet. Løsningen på tvisten?

Proffagentene tegner kontrakt med hverandre.

  • Gunnar Martin Kjenner bekrefter at han og Erik Solér har inngått et formelt samarbeid om Harald Brattbakk.
  • Samtlige klubber er hissige på å komme i forhandlingsposisjon, men Kjenner har henvist til forpliktelsene overfor Rosenborg.

Kjenner har den samme avtalen med Brattbakk som han hadde med Tore André Flo - og som han også har med RBK-stopperen Erik Hoftun.

Avtalen gir Kjenner eneretten til å forhandle med en utenlandsk proffklubb.

I tilfellet Brattbakk handler det i øyeblikket om fem klubber. Kjenner representerer fire av dem, blant andre italienske Venezia og en Premier League-klubb.

Erik Solér representerer en toppklubb i Premier League - og de siste dagers tette kontakt mellom Kjenner og Solér tilsier at Solérs kontakt leder jakta på Brattbakk.

- Mitt opplegg har vært å ligge helt død til Mesterligaen er over. Dette har også de aktuelle klubbene fått tilbakemelding om, sier Kjenner til Dagbladet.

Hele Norges coronakart