Agentkontrakt på Brattbakk

Her fyrer Harald Brattbakk løs etter en ny scoring for Rosenborg. Nå er det to agenter som finsikter framtida for trønderen: Gunnar Martin Kjenner og Erik Solér har gått i kompaniskap for å fikse proffspill for RBK-spissen.

Gunnar Martin Kjenner har kontraktfestet rett til å forhandle på vegne av Harald Brattbakk. Men Erik Solér sitter sannsynligvis på det mest fristende tilbudet. Løsningen på tvisten?

Proffagentene tegner kontrakt med hverandre.

  • Gunnar Martin Kjenner bekrefter at han og Erik Solér har inngått et formelt samarbeid om Harald Brattbakk.
  • Samtlige klubber er hissige på å komme i forhandlingsposisjon, men Kjenner har henvist til forpliktelsene overfor Rosenborg.

Kjenner har den samme avtalen med Brattbakk som han hadde med Tore André Flo - og som han også har med RBK-stopperen Erik Hoftun.

Avtalen gir Kjenner eneretten til å forhandle med en utenlandsk proffklubb.

I tilfellet Brattbakk handler det i øyeblikket om fem klubber. Kjenner representerer fire av dem, blant andre italienske Venezia og en Premier League-klubb.

Erik Solér representerer en toppklubb i Premier League - og de siste dagers tette kontakt mellom Kjenner og Solér tilsier at Solérs kontakt leder jakta på Brattbakk.

- Mitt opplegg har vært å ligge helt død til Mesterligaen er over. Dette har også de aktuelle klubbene fått tilbakemelding om, sier Kjenner til Dagbladet.